Vacature - Marketing manager

Ben jij op zoek naar een job met veel afwisseling, flexibiliteit en ontwikkelingskansen?

Werken bij Orion Intelligence

Bedrijfscultuur

Wij zijn een groeiend bedrijf met een klein, maar veelzijdig team. Ons kantoor bevindt zich in hartje Leuven, op wandelafstand van het station. Aangezien wij enorm hechten aan een gezonde work-life balance, werken wij echter ook vaak van thuis uit. Dit maakt dat een klassieke 9 to 5 mogelijk is, maar geen verplichting wordt. Bij Orion willen wij het beste uit ieder teamlid halen, door voldoende ruimte te laten voor eigen inbreng en zelfsturing.
Onze klanten zijn grote ondernemingen en organisaties, maar toch kiezen we voor een persoonlijke aanpak. We vinden het begrijpen van onze klanten en hen een end-to-end oplossing bieden cruciaal. Door alle development in-house te houden kennen we onze applicatie en de toekomstige mogelijkheden ervan door en door. Die kennis dragen we ook graag uit naar onze (potentiële) klanten en naar andere geïnteresseerden.

Wat doen we?

Orion biedt zowel oplossingen voor customer service medewerkers als voor consumenten. Dit doen wij door artificiële intelligentie in te zetten. Zo zorgen wij ervoor dat de eerste groep niet meer bedolven wordt onder repetitieve vragen, terwijl de tweede groep veel sneller haar vraag beantwoord ziet. Ook zorgen wij ervoor dat de klanten altijd voorzien kunnen worden van een correct antwoord, zonder dat de medewerker hier al te lang naar moet zoeken. Met andere woorden: onze AI beantwoordt de vraag zelf indien mogelijk, reikt een antwoord aan in de vorm van een template indien nodig en laat customer service pas op maat werken indien het niet anders kan.

Jouw verantwoordelijkheden

Als marketing manager bestaan je taken uit het maken van marketing- en reclame activiteiten en het ondersteunen van de bedrijfsstrategie. Je hebt zelf geen schrik om je tanden te zetten in nieuwe projecten, je laat je waar nodig ondersteunen door de nodige professionals.

Je werkt nauw samen met ons Sales departement zodat het Orion brand bekend in de oren klinkt bij onze toekomstige klanten
Je biedt de nodige technische ondersteuning voor marketing - en reclame activiteiten

Je zet sociale media-toepassingen in voor professionele processen
Je stelt zelf de balans op van de marketingacties en doet verbetering voorstellen
Je bent procesmatig sterk én je kan zelfstandig projecten opvolgen

Wat verwachten wij van jou?

De juiste technische skills zijn uiteraard een must. Maar wat wij minstens even belangrijker vinden is dat je een klik hebt met ons team en dat je jezelf kan vinden in de waarden van ons bedrijf.

 • Bachelor- of Masterdiploma in Marketing/Business Economics/Communicatie (of gelijkaardig door ervaring).
 • Het opzetten, verbeteren en opvolgen van google adds en andere targeted campaigns klinkt voor jou als muziek in de oren!
 • Je bent graag inhoudelijk bezig en bepaalt mee de roadmap van de verscheidene marketing acties.
 • Je hebt een hands-on mentaliteit
 • Je stelt de balans van de marketingacties op en doet verbetering voorstellen
 • Je bent communicatief sterk, proactief en je kan mensen enthousiasmeren. Je spreekt vlot Nederlands en Engels. Frans is een pluspunt.
 • Je beschikt over een sterk commercieel inzicht. Je bent resultaat gedreven.
 • Je bent positief ingesteld waardoor je oplossingen en opportuniteiten ziet in plaats van problemen.
 • Je schrikt er niet voor terug om zelfstandig te werken en je eigen agenda te plannen.
 • Ervaring in een sales omgeving is een pluspunt.

Wij bieden jou...

 • Een voltijds contract met flexibele werktijden.
 • We gaan voor een duurzame samenwerking. Je komt terecht in een aangename werkomgeving met een enthousiast en jong team.
 • Een aantrekkelijke verloning.
 • De nodige ondersteuning: je staat er niet alleen voor! Hulp nodig? We zoeken voor jou de juiste tools, opleiding, kortom: alles wat nodig is om de uitdagingen aan te gaan.
 • Een prettige en informele sfeer, die toch voldoende uitdaging en ruimte voor initiatief biedt.

Interesse?

Stel je kandidaat!